В окупованому Мелітополі добровольців шукають через OLX

В окупованому Мелітополі добровольців шукають через OLX - | фото: meme-arsenal.com

В окупованому Мелітополі добровольців шукають через OLX - | фото: meme-arsenal.com

Події
05 жовтня 2022 11:34

На платформі OLX з'явилося оголошення про набір добровольців до окупантського батальйону імені Судоплатова. Тобто загарбники наївно вважають, що їм вдасться набрати українців, які б воювали проти своїх же в Запорізькій області.

Так, в оголошенні окупантів зазначено, що у Мелітополі шукають добровольців, які ще не отримали повістку, але хочуть воювати. Шукають людей віком до 60-65 років, які можуть воювати за станом здоров'я. Придатними вони вважають навіть тих, хто "обмежено придатний" або "придатний з незначними обмеженнями".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Цікаво, що зарплату обіцяють від 50 до 120 тисяч, а ще гарантують адекватних командирів. Хоча з перехоплень ГУР МО ми знаємо, що з адекватністю командирів у окупантів великі проблеми – "вояки" постійно скаржаться на неадекватні накази і те, що командири перебувають взагалі незрозуміло де.

В окупованому Мелітополі добровольців шукають через OLX фото 1В окупованому Мелітополі добровольців шукають через OLX фото 1

Закликаємо українців не вступати до жодних батальйонів окупантів, щоб не бути "гарматним м'ясом". З окупованих територій потрібно виїжджати якнайшвидше. Через Василівку чоловіків призовного віку окупанти вже не випускають, тож можна спробувати їхати через Крим до Грузії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах