Що робити, якщо ваше житло постраждало через сьогоднішні прильоти у Запоріжжі

Що робити, якщо ваше житло постраждало через сьогоднішні прильоти до Запоріжжя

Що робити, якщо ваше житло постраждало через сьогоднішні прильоти до Запоріжжя - фото: t.me/kt20220224

Події
22 вересня 2022 09:33

Сьогодні, 22 вересня, росіяни атакували дев'ятьма ракетами. Постраждали багато житлових будинків. У міськраді розповіли, куди звернутися, якщо руйнування є і у вашого житла.

Як повідомив секретар міськради Запоріжжя Анатолій Куртєв, якщо внаслідок сьогоднішніх "прильотів" у вас постраждало житло – потрібно зателефонувати за номером 15-80.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, сьогодні вранці до різних частин міста прилетіли ворожі ракети. Відомо, що одна людина загинула. П'ятеро – поранено. Але інформація ще уточнюється, на місцях працюють фахівці. Російські військові поцілили по готелю у центральному парку, де жили вимушені переселенці. Будівля сильно зруйнована, під завалами люди. Повідомляють також про попадання в електричну підстанцію, через що південні райони без світла. Є попадання і в телевежу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах