У Запорізькій області уламками поранило сім'ю, яка бігла в укриття

У Запорізькій області уламками поранило сім'ю, яка бігла в укриття

У Запорізькій області уламками поранило сім'ю, яка бігла в укриття - фото: facebook.com/vkgunpzp/

Події
20 вересня 2022 10:15

У Степногірську – це Запорізька область – чоловік та дружина постраждали внаслідок чергового обстрілу військовими РФ.

Як повідомили у ГУ Нацполіції у Запорізькій області, мешканці Василівського району постійно перебувають під обстрілами, але останні кілька днів ситуація у прифронтовій зоні значно погіршилась. 17 серпня окупанти масово обстріляли з артилерії Степногорськ. Серйозні руйнування зазнали і об'єкти громадянської інфраструктури, і житлові будинки людей.

Внаслідок влучення снаряда на територію одного з будинків осколками травмували місцеве подружжя. Саме в цей момент сім'я бігла в укриття, але не встигла.

Чоловік отримав осколкове поранення грудної клітки та руки, а його дружина – поранення ноги та контузію.

- Через безперервний обстріл до населеного пункту не змогла приїхати швидка, але постраждалі не залишилися без допомоги. Одним із перших на порятунок пораненим прибув поліцейський офіцер Степногірської ОТГ Андрій Хоменко.
Разом із військовими медиками він надав невідкладну допомогу подружжю та доставив безпечним направленням до медичного закладу, – написали у ГУ НП.

У результаті поліцейський офіцер громади та медики врятували життя місцевим подружжям.

У Запорізькій області уламками поранило сім'ю, яка бігла в укриття -У Запорізькій області уламками поранило сім'ю, яка бігла в укриття - фото: facebook.com/vkgunpzp/

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах