Під Мелітополем пролунало більше десяти вибухів

Під Мелітополем пролунало більше десяти вибухів.

Під Мелітополем пролунало більше десяти вибухів. Фото: caddetailsblog.com

Події
17 вересня 2022 18:05

В селищі Богатир в районі Молочного лиману Запорізької області сталися одразу п'ять вибухів. Саме сюди нещодавно окупанти передислокували частину своєї військової техніки і особового складу.

- Щойно: 5 вибухів в селищі Богатир в районі Молочного лиману, куди окупанти передислокували частину своєї військової техніки і особового складу, – повідомив мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Федоров відзначив, що вибухи в Запорізькій області лунають вже вдруге за день.

- Зранку Радивонівка, тепер Богатир – вже вдруге за день в південно-західному напрямку військових баз рашистів, – додав очільник Мелітополя.

Пізніше стало відомо про ще два вибухи зі сторони Молочного Лимана. Ще пізніше повідомили про ще три вибухи. Загальна кількість їх 8. Наразі точне місце влучання і втрати, яких зазнала окупаційна армія, – невідомі.

Під Мелітополем пролунало більше десяти вибухів.Під Мелітополем пролунало більше десяти вибухів. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Нагадаємо, що у суботу, 17 вересня в окупованому Мелітополі Запорізької області пролунав вибух. Партизани підірвали залізницю, якою окупанти отримували боєприпаси з Криму.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах