У Запоріжжі чоловік вбив трьох людей (відео)

Потрійне вбивство у Запоріжжі: чоловік зарубав родичів сокирою.

Потрійне вбивство у Запоріжжі: чоловік зарубав родичів сокирою. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
14 вересня 2022 11:10

Місцевий мешканець сокирою зарубав трьох своїх близьких родичів, які мимохіть стали небажаними свідками корисливого злочину.

Моторошне вбивство сталося о 5 ранку 11 вересня у приватному будинку по вулиці Червоногірська. Як повідомляють у Нацполіції, 29-річний чоловік прийшов до будинку своїх рідних аби пограбувати їх. Та бабуся з дідусем прокинулись й завадили планам фігуранта.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб прибрати небажаних свідків, 29-річний чоловік спочатку зарубав сокирою бабусю, яка в цей час знаходилася у дворі. Потім зайшов до будинку, де в такий самий спосіб вбив дідуся та власного батька. Спочатку сокирою він наніс смертельні тілесні ушкодження своїй бабусі, яка в цей час знаходилася у дворі. Після чого втік з місця вбивства.

Сокиру фігурант викинув біля річки неподалік місця події, а повернувшись до себе додому, спробував змити з одягу сліди крові.

Правоохоронці затримали підозрюваного й повідомили про підозру за умисне вбивство. Йому загрожує від 10 до 15 років в’язниці або довічне ув’язнення.

На цей час вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах