Окупанти знову обстріляли Запорізьку область: загинули люди

Окупанти знову обстріляли Запорізьку область: загинули люди

Окупанти знову обстріляли Запорізьку область: загинули люди - фото: eadaily.com

Події
09 вересня 2022 18:16

Минулої доби окупанти обстріляли п'ять населених пунктів Пологівського району Запорізької області. Відомо про поранених та загиблих.

Як повідомили у Запорізькій ОВА, під обстріл потрапили житлові будинки, магазин, дитячий садок. За добу поліцейські зафіксували 28 повідомлень про наслідки обстрілу.

Більшість заяв була від мешканців Оріхівської громади. У районному центрі та в Малій Токмачці зруйновано будинки, багатоповерхівки та інші об'єкти цивільної інфраструктури. Найстрашніше – під ворожим вогнем опинилися люди. У них поранення різного ступеня важкості. Одна людина загинула.

Обстріляли з артилерії та Гуляйполі. Атака тривала кілька днів. Постраждали житлові будинки, магазин, кілька будівель біля дитячого садка.

Також люди повідомили про наслідки обстрілів сіл Рівнопілля та Яблукове Пологівського району. Ворог майже знищив їхні будинки, господарські будівлі та присадибну територію. У Рівнопіллі внаслідок артобстрілів отримала осколкові поранення жінка. Вони були несумісні із життям.

За фактами події правоохоронці відкрили кримінальні провадження за порушення законів та звичаїв війни.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах