У Мелітополі знищили два штаби окупантів та пошкодили будинки трьох колаборантів

У Мелітополі знищили два штаби окупантів та пошкодили будинки трьох колаборантів.

У Мелітополі знищили два штаби окупантів та пошкодили будинки трьох колаборантів. Фото: meta.ua

Події
09 вересня 2022 12:37

У тимчасово окупованому Мелітополі продовжують діяти українські сили опору. В місті вже підірвали два штаби російських загарбників та пошкодили будинки трьох колаборантів.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров розповів в ефірі телемарафону, що днями у місті підірвали два штаби окупантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Перший – штаб "єдиної Росії", який проводив роботу з підготовки так званого "референдуму". І другий – це штаб, який розміщувався у загальноосвітній школі, там, де рашисти прикривалися нашими дітьми, – розповів Федоров.

Також були пошкоджені будинки трьох колаборантів, які брали участь у виборчому процесі, та є "керівниками" фейкових структур комунальних підприємств міста. Один із них був директором "водоканалу", друга працювала до 2020 року квартальною (пізніше її звільнили за приязнь до "російського міру"), і третя колаборантка працювала учасником комісії виборчого процесу.

Раніше ми писали, що українські партизани в тимчасово окупованому Мелітополі координують свої дії зі Збройними силами України, через що російські загарбники бояться заходити до власних під'їздів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах