У Запоріжжі облаштують централізовані пункти обігріву

У Запоріжжі облаштують централізовані пункти обігріву.

У Запоріжжі облаштують централізовані пункти обігріву. Фото: freepik.com

Події
07 вересня 2022 15:37

У зв'язку з погіршенням погодних умов та зниженням температури для людей, які опинилися у складній життєвій ситуації, працюють пункти обігріву для надання допомоги населенню. У кожному районі Запоріжжя планують створити такі пункти, в яких встановлять альтернативні джерела опалення.

Як повідомили у мерії Запоріжжя, міськвиконком провів нараду щодо підготовки до опалювального сезону. У Запоріжжі планують створити централізовані пункти обігріву на випадок виникнення перебоїв з опаленням чи електропостачанням у місті загалом або його окремих районах. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Кожен район Запоріжжя поділять на сектори, в яких визначать перелік будівель, що можуть використовуватися як централізовані пункти обігріву. 

- Наступним етапом буде забезпечення пунктів обігріву альтернативними джерелами опалення - мобільним котельнями, вугільними котельнями, автономними генераторами та обігрівачами для підключення до них або ж буржуйками. Чим саме з усього перерахованого буде обладнано кожен з пунктів, ми визначимося після створення карти, - повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв. 

Наразі комунальники завершують підготовку теплового господарства до нового опалювального сезону. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах