У Мелітополі партизани підірвали групу російських військових

У Мелітополі партизани підірвали групу російських військових.

У Мелітополі партизани підірвали групу російських військових. Фото: delo.ua

Події
30 серпня 2022 10:05

У тимчасово окупованому Мелітополі українські партизани підірвали російських загарбників, які приїхали подивитись на пожежу на складах.

- Нас інформують і просять "привітати" мелітопольських окупантів з не вдалим переглядом фільму про "БК, що палають". Поїхали подивитись на пожежу на складах, раптом стався вибух, – повідомив очільник Запорізької обласної воєнної адміністрації Олександр Старух, 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Запорізької ОВА додав, що рух супротиву "запрошує окупантів, які пропустили сеанс, до перегляду наступного разу".

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, вчора, 29 серпня, вдалося також підірвати ворожий склад боєприпасів. Він був розташований у селищі Михайлівка, що за 20 кілометрів від Мелітополя. Мер міста зауважив, що на місце вибуху приїхали й інші окупанти, що не надто позитивно вплинуло на їхнє життя. Мовляв, ворогів під час цього стало ще менше.

Що стосується баз у Мелітополі, то їх 4-5. Основна їхня концентрація, додав Федоров, на виїзді у сторону Бердянська. Ворог базується на території заводу "Рефма", а також "Агат". Там перебуває велика кількість як техніки загарбників, так і особового складу.

Крім того, ще одну базу ворог облаштував у Новому Мелітополі, на території заводу "Тара". Кілька пунктів перебування техніки ворога зафіксували також на півдні міста.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах