Вибухи у Запоріжжі вночі 30 серпня: що відомо

Вибухи у Запоріжжі вночі 30 серпня: що відомо.

Вибухи у Запоріжжі вночі 30 серпня: що відомо. Ілюстративне фото: epa.eu

Події
30 серпня 2022 09:10

Сьогодні, 30 серпня, близько 03:20 у Запоріжжі було чутно гучні вибухи. Потім було оголошено повітряну тривогу, після якої знову пролунали вибухи.

Так, голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух прокоментував ситуацію та підтвердив, що окупанти вдарили по околицях одного з районів міста. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Сьогодні вночі ворог завдав ракетного удару по місту Запоріжжя. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Наразі не зафіксовано значних руйнувань на об’єктах інфраструктури. Триває уточнення наслідків удару. Все відбудуємо, зробимо ще краще. Закликаємо не нехтувати правилами повітряної тривоги та нерозголошення інформації – повідомив Старух.

Варто зазначити, що якщо у вас є інформація про ушкоджені будівлі, повідомляйте про це на "15-80". 

Нагадаємо, що як тільки ви почуєте звуки сирени або сповіщення про повітряну тривогу – негайно проходьте в укриття. Якщо поблизу такого немає, користуйтесь правилом "двох стін".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах