Вибухи у Запоріжжі вночі 24 серпня: що відомо

Вибухи у Запоріжжі вночі 24 серпня: що відомо.

Вибухи у Запоріжжі вночі 24 серпня: що відомо. Ілюстративне фото: epa.eu

Події
24 серпня 2022 09:22

Початок Дня Незалежності для багатьох запоріжців був дуже неспокійним. Адже сьогодні, 24 серпня, близько 00:10 у Запоріжжі було чути вибухи. Потім було оголошено повітряну тривогу, після якої знову пролунали вибухи.

Так, голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух прокоментував ситуацію та підтвердив, що були "прильоти" по місту.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ворог знову поцілив в обласний центр. Ракети окупантів влучили в об’єкти інфраструктури Шевченківського району і неподалік Комунарського району. За попередніми даними жертв немає, – повідомив Старух.

Як повідомив виконуючий обов'язки мера Анатолій Куртєв, внаслідок нічного ворожого удару по Запоріжжю пошкоджено цивільну інфраструктуру міста.

- На цей час відомо про шість багатоквартирних будинків, в яких повилітали шибки та є зруйновані віконні рами. На місці вже працюють відповідні комунальні служби. Якщо у вас є інформація про додаткові ушкоджені будівлі, повідомляйте про це на "15-80", – повідомив очільник міста.

Внаслідок нічного ворожого удару по Запоріжжю пошкоджено громадянську інфраструктуру міста.Внаслідок нічного ворожого удару по Запоріжжю пошкоджено громадянську інфраструктуру міста. Фото: t.me/kurtievofficial

Як повідомив у своєму вечірньому відеозверненні президент України Володимир Зеленський, сьогодні, у День незалежності, 24 серпня, можливі російські провокації та жорстокі удари. Тому глава держави попросив українців дотримуватись правил безпеки та не нехтувати сигналами тривоги.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах