У ЗОВА заявили, що якщо не буде газу та електрики, то людей можуть евакуювати до інших регіонів

У ЗОВА заявили, що якщо не буде газу та електрики, то людей можуть евакуювати до інших регіонів

У ЗОВА заявили, що якщо не буде газу та електрики, то людей можуть евакуювати до інших регіонів - фото: zoda.gov.ua

Події
15 серпня 2022 16:50

Влада Запорізької області рекомендує людям, по можливості, вже зараз утеплювати житло та проводити термомодернізацію житлових будинків. Також не виключають, що населення можуть евакуювати до інших регіонів.

Як повідомили у ЗОВА, у разі, якщо буде відсутнє газо та електропостачання, то керівництво області та міста прийматиме рішення про евакуацію населення до інших регіонів України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Директор Департаменту ЖКГ та будівництва ЗОВА Віталій Литвиненко розповів, що у місті Запоріжжі котельні готують до експлуатації. Також продовжується робота з накопичення вугілля. Підготовка до опалювального сезону на тимчасово окупованих територіях розглядатиметься окремо.

Нагадаємо, у зв'язку з тим, що у Запоріжжі вирішили не включати гарячу воду, городянам доведеться купувати бойлери. Соціально незахищеним категоріям пообіцяли матеріальну допомогу на купівлю водонагрівача. Гроші виділять із міськбюджету. Як їх отримати – ми докладно писали у цьому матеріалі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах