Яка ситуація у Запорізькій області на 12 серпня

Яка ситуація у Запорізькій області на 12 серпня

Яка ситуація у Запорізькій області на 12 серпня - фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
12 серпня 2022 09:17

Окупанти продовжують жорстоко обстрілювати мирні міста та села Запорізької області. Яка ситуація у регіоні на 12 серпня – розповіли у ЗОВА.

Так, за добу російські війська обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Преображенка, Юрківка, Омельник, Трудове, Оріхів. За даними Наполіції, надійшло 11 повідомлень про руйнування об'єктів цивільної інфраструктури внаслідок ворожого обстрілу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що окупанти зосередили зусилля на утриманні зайнятих рубежів. Вони обстрілювали позиції українських захисників із танків, реактивної та ствольної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення.

Українські військові взяли в полон уродженця Приморського району Запорізької області, який воював на боці так званої ЛНР.

А ще бійці "Азова" розсекретили особи найманців, які воювали проти українців на Запорізькому напрямі. Серед них були цілі підрозділи із так званої Південної Осетії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах