У Кам'янці-Дніпровській ЗСУ знищили ворожий склад БК та близько 60 окупантів

У Кам'янці-Дніпровській ЗСУ знищили ворожий склад БК та близько 60 окупантів.

У Кам'янці-Дніпровській ЗСУ знищили ворожий склад БК та близько 60 окупантів. Фото: themanual.com

Події
11 серпня 2022 11:57

Після масованого обстрілу Нікопольського району Збройні Сили України завдали вогонь у відповідь по окупантах, які дислокувалися в районі тимчасово захопленного Енергодару та Кам’янки-Дніпровської.

Також наші захисники знищили дві російські реактивні системи залпового вогню, з яких російські загарбники обстрілювали Нікопольський район. Про це повідомив голова Нікопольської громади Євген Євтушенко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Протягом ночі наші хлопці на протилежному березі знищили склад БК, два РСЗВ та близько шістдесяти ординців, – написав Євтушенко.

Оккупанти у своїх телеграм-каналах вже традиційно заявили, що ЗСУ обстріляли житлові будинки та дитячий садок. Це ще одна провокація окупантів, і підтвердження того, що вони розміщують свою техніку у житлових кварталах, використовуючи мирне населення як "живий щит".

Українські захисники не завдають ударів по цивільній інфраструктурі, на відміну від свого підлого ворога. ЗСУ б’ють точно по ворожим цілям.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах