5 зруйнованих будинків та 50 пошкоджених: подробиці ворожого обстрілу Кушугума

5 зруйнованих будинків та 50 пошкоджених: подробиці ворожого обстрілу Кушугума.

5 зруйнованих будинків та 50 пошкоджених: подробиці ворожого обстрілу Кушугума. Фото: t.me/kurtievofficial

Події
10 серпня 2022 12:33

Сьогодні вночі, 10 серпня, було дуже голосно – окупанти обстріляли Кушугум, що за 10 хвилин їзди від Запоріжжя. Зросла кількість зруйнованих та пошкоджених будинків.

Багато мешканців Запорізького району залишились без світла. Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок обстрілу Кушугума зруйновано 5 приватних житлових будинків, ще близько 50 будинків отримали пошкодження. Заздалегідь відомо, що вночі захисники Запорізького краю збили дві ворожі ракети.

Окупанти обстріляли Кушугумську громадуОкупанти обстріляли Кушугумську громаду - фото: t.me/kurtievofficial

Також через ранкові обстріли однієї з громад в електромережах Запорізького районного відділення виникли масштабні пошкодження, що спричинили знеструмлення ряду абонентів. Їх кількість та обсяг необхідних аварійно-відновлювальних робіт уточнюються.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 10 серпня, рашисти обстріляли центр Кушугума. На жаль, загинула одна жінка. Інформація про тих, хто порадував, ще невідома, оскільки триває розбір завалів. Повідомлялося, що зруйновано 3 будинки та 30 одержання пошкодження, але ця цифра зросла.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах