За добу на Запорізькому напрямку окупанти обстріляли 12 населених пунктів

Яка ситуація у Запорізькій області на 9 серпня 2022 року.

Яка ситуація у Запорізькій області на 9 серпня 2022 року. Ілюстративне фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
09 серпня 2022 12:17

Розпочався 167-й день повномасштабної війни РФ проти України. Ворог постійно обстрілює позиції наших військ. Яка ситуація у Запорізькій області на 9 серпня – повідомили у Генштабі ЗСУ та Запорізькій ОВА.

Ситуація на Запорізькому напрямку суттєво за добу не змінилася. Противник основні зусилля зосереджує утриманні зайнятих рубежів. За добу ворог обстріляв позиції українських військових, використовуючи танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію по всій лінії зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією Генштаба ЗСУ, на Запорізькому напрямку противник продовжує обстріли таких населених пунктіів, як Оріхів, Шевченко, Гуляйпільське, Новоданилівка, Степногірськ, Ольгівське та Кам’янське. Авіаудари зафіксовано біля Щербаків.

За повідомленням Нацполіції у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Кам’янське, Новояковлівка, Оріхів. Надійшло 12 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

З тимчасово окупованих територій за добу вдалося евакуювати 1410 людей. Серед них 397 – діти.

Тимчасово непідконтрольними територіями області залишаються населені пункти: Бердянського району, Мелітопольського району, Василівського району, Пологівського району (крім Орєхова та Гуляйполя).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах