У селі під Мелітополем дівчинка-підліток зняла та спалила російський прапор

У селі під Мелітополем дівчинка-підліток зняла та спалила російський прапор.

У селі під Мелітополем дівчинка-підліток зняла та спалила російський прапор. Ілюстративне фото: dialog.ua

Події
09 серпня 2022 10:24

Мешканці Мелітополя та району продовжують чинити опір окупантам усіма доступними методами. У цьому молодий вік патріотизму зовсім перешкода.

Так, у селі Мелітопольського району невідомі зняли та підпалили прапор РФ, який окупанти повісили на будівлю сільської ради.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пізніше окупанти у пропагандистських каналах заявили, що на місце події виїжджала поліція, проводилося розслідування. Згідно з отриманою інформацією було встановлено, що вночі 3 серпня невідомими особами на одній із будівель сільської ради було пошкоджено флагшток, а також зірвано та викрадено полотнище прапора РФ.

У ході перевірки "поліцейськими" було встановлено, що спалила полотнище прапора окупантів місцева неповнолітня 14-річна дівчина.

На жаль, юну патріотку "здали" любителі "руського міру" знайшли і навіть змусили вибачитись. А також нагадали, що в РФ знижено вік кримінальної відповідальності за вандалізм до 14 років.

Раніше з будівлі Азовської школи в Кирилівці невідомі зняли триколор, що висів перед входом. А у Новосильівці зірвали та спалили прапор, який орки повісили на будівлю сільради.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах