Як виглядають найдорожчі квартири, які продають у Запоріжжі

Як виглядають найдорожчі квартири, які продають у Запоріжжі

Як виглядають найдорожчі квартири, які продають у Запоріжжі - фото: freepik.com та olx.ua, колаж Vgorode

Події
05 серпня 2022 15:41

Ринок продажу нерухомості в Україні знову запрацював і на дошках оголошень стало ще більше варіантів житла. Vgorode вирішив показати, як виглядають найдорожчі квартири, які можна купити у Запоріжжі.

Найдорожча квартира у Запоріжжі за 270 тисяч доларів

Найдорожча квартира за 270 тисяч доларів у Запоріжжі -Найдорожча квартира за 270 тисяч доларів у Запоріжжі - фото: olx.ua

Найдорожча квартира, яку ми знайшли у продажу у Запоріжжі, знаходиться на вулиці Українській. Її особливість – площа 234 квадратні метри. У квартирі є три кімнати, а також велика вітальня і великий кабінет.

Автор оголошення називає квартиру "елітна", хоча дивлячись на дизайн інтер'єру це слово спаде на думку останнім. Якось стілець на коліщатках біля піаніно, дивні штори у дитячій та незрозуміла колона у залі несильно вписуються в таку ціну. Але площа квартири справді вражає. Плюс, продавець пише, що тут є свій газовий котел для опалення та підігріву води, дорога техніка, джакузі, тепла підлога у ванній кімнаті. Свою роль у ціні відіграло і місце розташування – квартира знаходиться у центральній частині міста.

Квартира в класичному стилі за 255 тисяч доларів у Запоріжжі

Квартира у класичному стилі за 255 тисяч доларів у Запоріжжі -Квартира у класичному стилі за 255 тисяч доларів у Запоріжжі - фото: olx.ua

Друге місце за дорожнечею зайняла квартира в закритому ЖК Ренесанс, що на шляху на Великий луг. Вона менша за попередню, її площа – 170 квадратних метрів. Але вона відрізняється крутим ремонтом у класичному стилі.

У квартирі є передпокій, хол з гардеробом, вітальня, кухня їдальня, бойлерна, гостьова спальня та господарська зі своїм гардеробом та ванною. Житло продається одразу з технікою.

Сучасна квартира за 210 тисяч доларів у Запоріжжі

Сучасна квартира за 210 тисяч доларів у Запоріжжі -Сучасна квартира за 210 тисяч доларів у Запоріжжі - фото: olx.ua

Також одна з найдорожчих квартир у Запоріжжі знаходиться у ЖК "Лермонтова". Вона трикімнатна із загальною площею 130 квадратних метрів.

У квартирі простора вітальня, величезна спальня, два санвузли, один із яких у спальні для дорослих під склом. Також є простора вбиральня. З панорамних тонованих вікон відкривається вид на місто. Квартира відрізняється крутим ремонтом у популярному зараз стилі contemporary.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах