У Маріуполі зафіксували рух російської техніки у бік Запоріжжя (відео)

У Маріуполі зафіксували рух російської техніки у бік Запоріжжя.

У Маріуполі зафіксували рух російської техніки у бік Запоріжжя. Ілюстративне фото: livejournal.com

Події
02 серпня 2022 09:26

Учора, 1 серпня, у тимчасово окупованому Маріуполі було зафіксовано велику колону російської техніки та живої сили російських загарбників, яка рухається у бік Запоріжжя.

Як повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, на тимчасово окупованій території Донецької області зафіксовано рух колони техніки у напрямку до обласного центру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Фіксуємо великий рух військової інженерної техніки та живої сили о 14:45 Нікопольським проспектом у бік виїзду на Запоріжжя. Основна кількість – понтони переправи. Позначка V, – повідомив Петро Андрющенко.

До речі, британське Міністерство оборони Британії повідомило, що росіяни можуть посилювати саме Запорізький напрямок, перекинувши сили з північного сектору Донбасу.

Раніше Андрющенко повідомляв, що у тимчасово окупованому російськими загарбниками Маріуполі продовжують фіксувати рух ворожої військової техніки. 15 липня було зафіксовано велику колону, яка рухалася у бік Запорізької області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах