Війська РФ проводять перегрупування у напрямку Запоріжжя

Війська РФ проводять перегрупування у напрямку Запоріжжя.

Війська РФ проводять перегрупування у напрямку Запоріжжя. Фото: depositphotos.com

Події
01 серпня 2022 09:30

Розпочався 159 день повномасштабної війни РФ проти України. Ворог постійно обстрілює позиції наших військ. Яка ситуація у Запорізькій області на 31 липня – повідомили у Запорізькій ОВА.

Як повідомили у Генштабі Збройних Сил України, війська Російської Федерації проводять перегрупування своїх військ у напрямку Запоріжжя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, минулої доби, 31 липня, під удар російських окупантів потрапили райони таких населених пунктів: Мар'їнка, Новомихайлівка, Павлівка, Шевченко, Новосілка, Новопіль, Малинівка, Чарівне, Гуляйпільське та Кам'янське. В Оріхові, Гуляйполі, Юрківці, Таврійському та Преображенці постраждала цивільна інфраструктура. Повідомляється про 8 руйнування. 

З тимчасово окупованих територій за добу вдалося евакуювати 1523 людей. Серед них 408 – діти.

Тимчасово непідконтрольними територіями області залишаються населені пункти: Бердянського району, Мелітопольського району, Василівського району, Пологівського району (крім Орєхова та Гуляйполя).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах