Генерал ЗСУ повідомив, що окупанти можуть знову наступати на Запоріжжя

Генерал ЗСУ повідомив, що окупанти можуть знову наступати на Запоріжжя

Генерал ЗСУ повідомив, що окупанти можуть знову наступати на Запоріжжя - фото: wikipedia.org

Події
29 липня 2022 13:56

Генерал ЗСУ розповів, що найближчим часом окупанти спробують знову організувати штурм у двох напрямках. Один з них – на Запоріжжя.

Як повідомив Генерал ЗСУ Сергій Кривоніс вінтерв'ю "24 Каналу", окупанти мають два основні напрями для наступу. Насамперед – це захопити Запоріжжя. Друга мета – харківсько-слов'янський напрямок, де вони за допомогою перекидання резервів та проривів намагатимуться оточити підрозділи ЗСУ.

За словами Кривоноса, "оперативна пауза" не означає, що ворог заспокоївся. Окупанти змінюють тактику та порядок застосування своїх частин на фронті. На думку генерала, російські військові шукають місця, де можна завдати удару української армії.

Нагадаємо, раніше глава ЗОВА Олександр Старух говорив, що ймовірність наступу на Запоріжжі є постійна, але серйозних скупчень їхніх військ, які б могли прорвати наші рубежі, поки не бачать.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах