Куртєв прокоментував вибухи у Запоріжжі сьогодні вночі

Куртев розповів, що за вибухи чули у Запоріжжі вночі

Куртев розповів, що за вибухи чули у Запоріжжі вночі - фото: freepik.com

Події
25 липня 2022 09:22

Сьогодні вночі близько 00:30 пролунало кілька вибухів, після яких у Запоріжжі оголосили тривогу. Городяни, що прокинулися від гучних звуків, сильно злякалися. Секретар міськради прокоментував те, що сталося.

Як повідомив Анатолій Куртєв, у місті "прильотів" не зафіксували. Ті гучні звуки, що їх чули жителі деяких районів Запоріжжя, були за межами міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що за даними Запорізької обласної військової адміністрації, за добу суттєвих змін на Запорізькому напрямі немає. Окупанти за добу обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Мала Токмачка, Оріхів. У поліцію надійшло три повідомлення про руйнування об'єктів цивільної інфраструктури внаслідок ворожих обстрілів.

Також із Запорізької області вчора обстріляли Нікопольський район. Ворог кілька разів накрив його вогнем із РСЗВ. Випущено до 40 реактивних снарядів. Відомо, що пошкоджено 6 приватних будинків та газопровід. Постраждала 10-річна дівчинка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах