Зеленський створив нову військову адміністрацію у Запорізькій області

Зеленський створив нову військову адміністрацію у Запорізькій області.

Зеленський створив нову військову адміністрацію у Запорізькій області. Фото: president.gov.ua

Події
23 липня 2022 10:04

Президент України Володимир Зеленський ухвалив рішення щодо створення Приморської міської військової адміністрації у Запорізькій області.

Про це йдеться в указі №525/2022, оприлюдненому на сайті глави держави. Згідно з документом, нова військова адміністрація створюється у Бердянському районі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зеленський наказав Генеральному штабу Збройних Сил України, Запорізькій обласній державній адміністрації вжити всіх необхідних заходів, щоб військова адміністрація запрацювала.

Начальником Приморської МВА Президент призначив Світлану Македонську, яка є депутатом обласної ради від партії "Слуга народу". Раніше чиновниця працювала директором школи у Приморську.

Варто зазначити, що Приморськ знаходиться на березі Азовського моря між Бердянськом та Мелітополем, які після початку повномасштабної війни в Україні опинилися під контролем російської армії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах