У Запорізькій області комбайн вибухнув на протитанковій міні

У Запорізькій області комбайн вибухнув протитанковою міною.

У Запорізькій області комбайн вибухнув протитанковою міною. Фото: zp.dsns.gov.ua

Події
20 липня 2022 16:59

У Пологівському районі комбайн, який виїхав збирати врожай, наїхав на протитанкову міну та підірвався.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС у Запорізькій області, учора, 19 липня, у селі Новопавлівка Пологівського району комбайн, який виїхав збирати врожай, наїхав на протитанкову міну.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В результаті стався вибух та спалах. Водія комбайна разом із помічником було госпіталізовано до медичного закладу. Рятувальникам вдалося вчасно загасити спалах та врятувати від вогню 20 гектарів посівів. На місці події працювали 10 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Водія та помічника підірваного комбайна госпіталізували.Водія та помічника підірваного комбайна госпіталізували. Фото: zp.dsns.gov.ua

Також за минулу добу в населених пунктах Запорізького та Пологівського районів піротехніки ДСНС виявили 16 вибухонебезпечних предметів: дев'ять одиниць касетних елементів, артилерійський снаряд калібру 152 мм, артилерійський снаряд "С-300", дві одиниці безпечного залишку. та протитанкову гранату. Усі виявлені вибухонебезпечні предмети знищили фахівці-піротехніки з дотриманням правил безпеки.

Загалом від обласного управління ДСНС для ліквідації наслідків ворожих обстрілів, гуманітарного розмінування та надання допомоги населенню залучалося 82 рятувальники та 20 одиниць техніки.

Підрозділи ДСНС перебувають у підвищеній готовності та на територіях, де продовжуються бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах