Як працює аеророзвідка запорізької тероборони (відео)

Як працює аеророзвідка запорізької тероборони (відео).

Як працює аеророзвідка запорізької тероборони (відео). Ілюстративне фото: armyinform.com.ua

Події
20 липня 2022 13:41

Штаб оборони Запорізького краю показав, як працює на передовій аеророзвідці територіальної оборони.

Як повідомили у Штабі оборони Запорізького краю, аеророзвідка є одним із найголовніших підрозділів, який називають очима війська. Адже вдала аеророзвідка – це запорука успіху на полі бою.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За допомогою дронів розвідники вивчають ситуацію на своєму напрямку та передають її танкістам, артилеристам та піхоті. Ця робота є ще й дуже відповідальною, адже саме завдяки вдалій аеророзвідці бійці мають успіх на битві.

Для подальшої успішної роботи на передовій бійцям територіальної оборони необхідно купити новий дрон. Його вартість – 860 тисяч гривень. До збору коштів запрошують долучитись і запорожців. Реквізити можна дізнатися, відсканувавши QR-код наприкінці відео.

Нагадаємо, Збройні Сили України продовжують отримувати військову допомогу від західних партнерів для протистояння окупаційній армії Росії. Так, серед іншого, українські військові вже отримали від Великобританії бойові броньовані машини тактичної підтримки "Wolfhound". У Мережі з'явилося відео одного з тренувань ЗСУ з освоєння цієї техніки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах