Окупанти із "Градів" обстріляли центр Гуляйполя: є загиблі

Окупанти обстріляли центр Гуляйполя: є загиблі.

Окупанти обстріляли центр Гуляйполя: є загиблі. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
20 липня 2022 09:30

Увечері у вівторок, 19 липня, російські окупаційні війська вдарили РСЗВ "Град" по центру Гуляйполя. У місті є руйнування та загиблі.

- Сьогодні ввечері ворог обстріляв із "Градів" та артилерії центр міста Гуляйполе. За словами свідків, окупант застосував понад 20 снарядів. Руйнуванням зазнали будівлі виконкому, міськради, культурно-спортивного комплексу, відділення пошти та зв'язку, приватні будинки, – повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Запорізькій ОВА зазначили, що на місці ворожих обстрілів почалася пожежа, яку ліквідують рятувальники ДСНС.

Раніше голова Гуляйпільської територіальної громади Сергій Ярмак розповідав, що всі об'єкти інфраструктури громади Гуляйполя зазнали руйнувань. З початку повномасштабної війни РФ проти України близько тисячі приватних будинків у місті мають різні ступені ушкоджень.

Нагадаємо, що 19-го липня було зафіксовано проходження у бік Запоріжжя колон ворожої техніки та близько тисячі російських загарбників, які базувалися на кордоні Донецької та Запорізької областей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах