У Запоріжжі запропонували перейменувати центральну площу на честь Бориса Джонсона

У Запоріжжі запропонували перейменувати центральну площу на честь Бориса Джонсона - фото: pbs.twimg.com

У Запоріжжі запропонували перейменувати центральну площу на честь Бориса Джонсона - фото: pbs.twimg.com

Події
20 липня 2022 09:35

Мешканці Запоріжжя знову просять перейменувати площу Маяковського, яку названо прізвищем співака більшовицької революції. Її хочуть назвати на честь Бориса Джонсона.

Так, на сайті електронних петицій з'явилася пропозиція перейменувати площу Маяковського на площу імені Бориса Джонсона. Автор каже, що внесок Великої Британії і тепер уже колишнього прем'єр-міністра Великої Британії в Україну неоцінений. Перейменування центральної площі міста на честь Джонсона буде подякою українського народу за підтримку та допомогу у війні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поки що петиція зібрала всього 8 голосів, але залишилося ще 48 днів. Якщо ви підтримуєте цю ідею, проголосувати за неї можна тут.

Нагадаємо, близько року тому городяни пропонували декомунізувати площу Маяковського, перейменувавши її на честь відомого американського порноактора та боксера-каратиста Біллі Херрінгтона.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах