У центрі Запоріжжя із зоопарку втекла мавпа (відео)

У центрі Запоріжжя із зоопарку втекла мавпа (відео).

У центрі Запоріжжя із зоопарку втекла мавпа (відео). Фото: instagram.com/zooworldds

Події
19 липня 2022 15:42

У центрі Запоріжжя із сімейного зоопарку втекла п'ятирічна мавпа на ім'я Петя. На щастя, пропажа швидко знайшлася.

Як повідомила власниця "Світу джунглів" Крістіна, Петя відкрив клямку на дверях свого вольєра та втік на вулицю. Через годину "наздоганялок" вдалося зловити швидку і вправну мавпу на центральному проспекті міста, Соборному.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Маленький мандрівник вибіг зі Сталеварів і побіг на майдан Маяковського, звідки чкурнув у бік цирку, але змінив свої плани. За кілька кварталів Петя звернув і забіг до адвокатської контори, де його й упіймали господарі.

Варто зазначити, що мавпа Петя з'явився у зоопарку нещодавно. Його довгі роки носили пляжами, щоб відпочиваючі за певну плату могли зробити з ним фото. Пізніше тварина потрапила з іншого міста до "нової господині", яка врятувала дитину від важкої долі.

Однак дівчина не змогла впоратися з новим членом сім'ї, одягала на нього памперси (від чого у Петі були численні шрами та ранки над та під хвостом) та годувала звичайною їжею зі столу. Через тиждень вона вже шукала б тих, хто забрав би тварину і потрапила на запорізький зоопарк, де її прийняли в нову родину і збудували їй новий куточок із гамаком.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах