ЗСУ повільно просуваються на південному напрямку

ЗСУ повільно просуваються на південному напрямку.

ЗСУ повільно просуваються на південному напрямку. Ілюстративне фото: sloboda.org

Події
16 липня 2022 09:49

На південному фронті ситуація залишається напруженою, проте українські війська рухаються, незважаючи ні на що. Деокупація Мелітополя наближається.

За словами начальниці об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, українські війська повільно, але впевнено просуваються.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ситуація у південному регіоні залишається стабільно напруженою. Просування наших військ відбувається, воно повільне, але впевнене. Проголошення наших успіхів буде як тільки воно буде закріплене, – наголосила Гуменюк.

Вона зазначила, що основними досягненнями ЗСУ на сьогодні є поразка командних пунктів та логістичних центрів, складів боєприпасів, паливно-мастильних матеріалів, а також військової техніки, яка знаходиться на позиціях вздовж лінії зіткнення.

Наталя Гуменюк пояснила, що ворожі практикує вертолітні обльоти українських позицій, удари з повітря по тилових напрямках, а також ракетні обстріли. За її словами, останнім часом практикується застосування системи С-300, яка використовує снаряди з великою осколковою поразкою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах