Бійці запорізької бригади Сил ТрО показали озброєння від іноземних партнерів

Бійці запорізької бригади Сил ТрО показали озброєння від іноземних партнерів.

Бійці запорізької бригади Сил ТрО показали озброєння від іноземних партнерів. Фото: facebook.com/TerritorialDefenseForces

Події
13 липня 2022 14:55

Бійці 110-ї бригади ТрО Запоріжжя продовжують використовувати західне озброєння від іноземних партнерів: кулемет АМ240, ПЗРК "Стінгер" та протитанковий гранатомет СПГ-9.

- Це відео – майже справжній вестерн. Але замість ковбоїв у ньому – бійці Сил територіальної оборони ЗСУ. А замість вінчестерів та кольтів – стингери та кулемети, – повідомили у Силах ТрО ЗСУ.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Американський ПЗРК "Стінгер" дозволяє вражати повітряну мету на відстані до 7 кілометрів. Також на озброєнні бійців запорізької бригади ТРО американський кулемет АМ240. Його прицільна дальність – 1,5 км.

Також наші захисники опанували протитанковий гранатомет СПГ-9. У комплекті до нього приціли денного та нічного бачення. Дальність поразки до 4 км.

- Це озброєння надійшло до нас із Польщі, це ЗПГ-9. Починаючи від бронетранспортерів та закінчуючи танками. Тобто танк із боку він проб'є, - каже заступник командира батальйону 110-ї бригади ТрО "Старик", який родом із Бердянська.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах