Яка погода буде у Запоріжжі наступного тижня

Яка погода буде у Запоріжжі наступного тижня

Яка погода буде у Запоріжжі наступного тижня - фото: ua.today

Події
10 липня 2022 15:21

Прогноз погоди трохи змінився і наступного тижня синоптики вже не прогнозують +44 у Запоріжжі. Яка погода буде з 11 по 17 липня – розповімо у матеріалі.

За попередніми прогнозами, у понеділок, 11 липня, у Запоріжжі очікується дощ із грозою. У місті буде не дуже спекотно. Температура підніметься до 27 градусів вдень та до 19 вночі. Вітер буде відчутний.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З вівторка по четвер, 12-14 липня, у Запоріжжі буде мінлива хмарність. Температура вдень вагатиметься від 26 до 30 градусів. Опадів не прогнозують, але в середу та четвер очікується відчутний вітер до 11-12 метрів за секунду. У таку суху спекотну погоду це може спричиняти серйозні пожежі, тому краще утриматися від розведення багать.

У п'ятницю, 15 липня, у місті буде сонячно та +30. Вітер буде вже не такий сильний, але ще відчутний. Дощу не буде.

На вихідних – 16-17 липня – знову буде вітряно та спекотно. Стовпчик термометра підніметься до 31-32 градусів. Опадів не прогнозують, але вітер буде зі швидкістю до 13 кілометрів на годину.

Прогноз погоди у Запоріжжі -Прогноз погоди у Запоріжжі - фото: gismeteo.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах