Дітей з Мелітополя хочуть відправити в табір до анексованого Криму

Дітей з Мелітополя хочуть відправити до табору, де нещодавно був спалах СOVID-19.

Дітей з Мелітополя хочуть відправити до табору, де нещодавно був спалах СOVID-19. Фото: artek.org

Події
07 липня 2022 14:59

Дітей із тимчасово окупованого Мелітополя російські загарбники зібралися відправити до табору "Артек", який знаходиться в анексованому Криму.

За словами самопроголошеної гауляйтерки Мелітополя Галини Данильченко, влада Криму вже виділила 50 путівок на відпочинок та оздоровлення мелітопольських дітей.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пізніше стало відомо, хто отримає таку "честь". Гауляйтери вирішили використати путівки для заохочення своїх відданих посібників. Тож запропонували оздоровити дітей на Чорному морі поліцейським-зрадникам.

Однак дружини колаборантів відправляти дітей на курорт не бажають. Вважають, що це надто небезпечно.

Очевидно, проросійська влада вирішила, що мелітопольські діти моря ніколи не бачили, чи, швидше за все, готують черговий звіт про допомогу "братському народу" під набридлими всіма гаслами, що "Росія своїх не кидає".

Ось тільки Галина Данильченко забула уточнити, що наприкінці червня в "Артеку" стався спалах коронавірусу. Заражених вихованців госпіталізували, а всіх, хто з ними контактував, ізолювали, пише "Ріа-Мелітополь".

Також коронавірус виявили у кількох співробітників табору. При цьому кримська влада повідомила, що табір продовжує працювати у звичайному режимі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах