У Запорізькій області дезертирували 30 окупантів, які злякалися Himars

У Запорізькій області дизертували 30 окупантів, які злякалися Himars

У Запорізькій області дизертували 30 окупантів, які злякалися Himars - фото: news.liga.net

Події
07 липня 2022 09:23

Після того, як українські військові завдали поразки з військових об'єктів окупантів у Запорізькій області, у російської армії почалася паніка.

За інформацією української розвідки, військовослужбовці РФ почали масово залишати склади та бази зберігання озброєння та військової техніки, побоюючись нових ударів РСЗВ Himars. Як повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації, нещодавно на окуповану територію навіть прибув підрозділ ФСБ РФ. Він мав знайти близько 30 військовослужбовців РФ, які дезертували.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що на Запорізькому напрямі за останню добу змін суттєвих не було. Окупанти 44 рази обстріляли позиції українських військових. Також обстріляли цивільну інфраструктуру у районах населених пунктів Преображенка, Гуляйполі, Оріхів, Плавні, Таврійське. До поліції надійшло 35 повідомлень про руйнування цивільних об'єктів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах