Яка ситуація у Запорізькій області на 6 липня

Яка ситуація у Запорізькій області на 6 липня.

Яка ситуація у Запорізькій області на 6 липня. Фото: hromadське.radio

Події
06 липня 2022 09:17

Розпочався 133-й день повномасштабної війни РФ проти України. Ворог постійно обстрілює позиції наших військ. Яка ситуація у Запорізькій області на 6 липня – повідомили у Запорізькій ОВА.

Ситуація на Запорізькому напрямку суттєво за добу не змінилася. Противник веде позиційну оборону, готує населені пункти до кругової оборони, обладнає опорні пункти основних дорожніх напрямах. За добу ворог 53 рази обстріляв позиції українських військових, використовуючи танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З тимчасово окупованих територій за добу вдалося евакуювати 1286 людей. Серед них 334 – діти.

За інформацією ГУНП у Запорізькій області, минулої доби російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в Гуляйполі, Оріхові, Новояківлівці, Орловській. Повідомляється про 80 руйнувань.

Тимчасово непідконтрольними територіями області залишаються населені пункти: Бердянського району, Мелітопольського району, Василівського району, Пологівського району (крім Орєхова та Гуляйполя).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах