Під Енергодаром окупанти щовечора імітують бої з підрозділами ЗСУ

Під Енергодаром окупанти щовечора імітують бої із підрозділами ЗСУ.

Під Енергодаром окупанти щовечора імітують бої із підрозділами ЗСУ. Фото: dumskaya.net

Події
04 липня 2022 14:41

Під тимчасово окупованим Енергодаром війська Російської Федерації щовечора імітують бойові зіткнення із підрозділами Збройних Сил України.

- За інформацією української розвідки, особовий склад противника, який розмістився біля Енергодару, вигадав оригінальний спосіб, як стати "героями" так званої "спецоперації" і не загинути в Україні. Розташувавшись на території затишного санаторію, окупанти щовечора імітують бойові зіткнення з підрозділами Збройних Сил України, – повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією ЗОВА, під час таких вогневих зіткнень зазначений підрозділ росіян нібито знищує диверсійно-розвідувальні групи українців, їхні плавзасоби та безпілотні літальні апарати. Про це вони гордо рапортують у своїх повідомленнях вищому командуванню.

Як повідомляють у розвідці, така "героїчна" оборона своїх позицій зменшує шанси переведення цього підрозділу на лінії бойового зіткнення, де на них чекає справжній вогневий контакт із підрозділами ЗСУ та смерть.

Більше того, за такі фейкові бої окупанти отримують не лише додатковий боєкомплект, а й грошову винагороду за участь у веденні бойових дій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах