Вибухи у Мелітополі: ЗСУ завдали 30 точних ударів по військовій базі окупантів

Вибухи у Мелітополі: ЗСУ завдали 30 точних ударів по військовій базі окупантів

Вибухи у Мелітополі: ЗСУ завдали 30 точних ударів по військовій базі окупантів - фото: t.me/riamelitopol

Події
03 липня 2022 09:09

Сьогодні вночі, 3 липня, у Мелітополі було багато вибухів і досі все місто у диму. Стало відомо, що ЗСУ знищили військову базу окупантів.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, окупанти розмістили у місті чотири військові бази, щоб прикриватися "живим щитом". Сьогодні вночі Збройні сили України ліквідували одну із них.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- О третій годині ночі та о п'ятій ранку було 30 пострілів виключно з військової бази. Сьогодні рашисти намагаються вирішити це питання та вивезти вцілілу техніку, але нічого не вціліло, – сказав Іван Федоров.

За його словами, тепер окупанти хочуть зробити провокації, нібито постраждали люди із житлових мікрорайонів. Але нічого цього не було – мирні не постраждали.

Мер сказав, що тепер буде великий потік охочих евакуюватися з міста, тому зараз опрацьовуються варіанти, де їх розміщуватимуть у Запоріжжі.

- Зараз все місто Мелітополь затягнуте в диму і це триває вже протягом 3-4 годин, тому що горять склади ПММ, які також розміщувалися на території нашої військової бази, – каже Федоров.

Крім того, вчора завдяки силам патризанів зійшов із рейок російський бронепоїзд до боєприпасів. Він так і лежить перевернутий біля Мелітополя.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах