Колаборантка Данильченко та російські офіцери потрапили під санкції США

Колаборантка Данильченка та російські офіцери потрапили під санкції США.

Колаборантка Данильченка та російські офіцери потрапили під санкції США. Фото: slovoidilo.ua

Події
29 червня 2022 16:32

США ввели санкції проти колаборантки та "глави" Мелітополя Галини Данильченко. Також під санкції потрапили офіцери, які воюють проти України у Запорізькій області та Маріуполі.

За інформацією прес-служби Держдепартаменту США, візові обмеження запроваджено щодо 511 офіцерів збройних сил Російської Федерації, у тому числі офіцерів, які діють у Запорізькій та Маріупольській областях.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Державний департамент запроваджує санкції проти Галини Данильченка, незаконно призначеного "мера" Мелітополя. Колаборантку призначила Росія на посаду "голови" Мелітополя після викрадення мера Мелітополя Івана Федорова.

Нагадаємо, у Мелітополі за весь час окупації окупанти викрали понад 500 людей. З них 70 досі перебувають у полоні. У полон беруть людей з різних причин: від політичних поглядів до приналежності у великому бізнесу.

Четвертий місяць поспіль мешканці тимчасово окупованих міст Запорізької області чинять опір російським загарбникам та виганяють ворогів з українських земель. Майже всі мелітопольці є учасниками руху опору.

Нагадаємо, депутатці Мелітопольської міськради Галині Данильченко, яка " очолила " захоплене окупантами місто, повідомили про підозру у держзраді.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах