Отримай відповідь: скільки коштує вигул собак у Запоріжжі

Отримай відповідь: скільки коштує вигул собак у Запоріжжі.

Отримай відповідь: скільки коштує вигул собак у Запоріжжі.

Події
27 червня 2022 15:13

Раніше оголошення про вигул собак дуже розчулювали українців, бо здебільшого їх писали маленькі діти, які хотіли трохи підзаробити. Зараз таких пропозицій на ринку досить багато. Послугу пропонують і підлітки, і досвідчені дорослі люди. Скільки коштує вигул собак у Запоріжжі – дізнався Vgorode.

На сайтах оголошень ціни на вигул собак варіюються від 30 до 100 гривень за одну прогулянку. Найнижчу ціну називають підлітки – є пропозиції від хлопців 14 та 17 років. Трохи дорожче коштують послуги дорослих з досвідом, які готові вигулювати собак до і після своєї основної роботи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також є варіанти вигулу двічі-тричі на день за 180-200 гривень. Час прогулянки вибирає господар собаки, але здебільшого це півгодини чи година.

Одна з оголошень на olx.uaОдна з оголошень на olx.ua

Vgorode зв'язався з однією з дівчат, яка вигулює чужих собак. Вона розповіла нам, що зараз клієнтів небагато – до війни було більше. Але кілька постійних клієнтів із її ж району залишилося. За словами дівчини, вигулювати собак просять господарі, які багато працюють і не встигають приділити вихованцю належної уваги. Вона не просто гуляє у навушниках із твариною, а розмовляє з нею, грає, кидає м'яч чи палицю. Якщо собака контактна, то на прогулянку вона бере і свого вихованця, щоб ті пограли та побігали разом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах