У Запорізькій області окупанти намагаються утримувати свої позиції за будь-яку ціну

На Запоріжжі окупанти намагаються утримувати свої позиції за будь-яку ціну.

На Запоріжжі окупанти намагаються утримувати свої позиції за будь-яку ціну. Фото: dw.com

Події
25 червня 2022 14:17

Російські окупанти намагаються за будь-яку ціну утримати захоплені території Запорізької області, де обладнають для можливої оборони та недопущення контрнаступних дій ЗСУ.

- Про Запоріжжя. Ми знаємо, що частину території Запорізької області тимчасово окуповано російською армією. У зв'язку з цим загарбники намагаються утримати ці території за будь-яку ціну та обладнають позиції для можливої оборони та недопущення контрнаступних дій з боку ЗСУ. Те саме стосується і Херсонської області, – заявив представник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому, відповідаючи на питання безпеки Запоріжжя, зокрема щодо Запорізької атомної електростанції, Мотузяник зазначив, що він не коментує питання безпеки об'єктів критичної інфраструктури, оскільки він представляє Міністерство оборони України.

За словами спікера, аналіз нинішніх бойових дій свідчить про те, що максимальні резерви, сили та засоби російська армія зосередила на Луганщині та Донеччині.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах