Яка ситуація у Запорізькій області на 25 червня

Яка ситуація у Запорізькій області на 25 червня.

Яка ситуація у Запорізькій області на 25 червня. Фото: unn.com.ua

Події
25 червня 2022 09:26

Розпочався 125 день повномасштабної війни Росії проти України. Ворог постійно обстрілює позиції наших військ. Яка ситуація у Запорізькій області на 25 червня – повідомили у Запорізькій ОВА.

На Запорізькому напрямку армія РФ продовжує завдавати авіаційних ударів та ушкоджувати артилерією інфраструктуру мирних населених пунктів, намагаючись покращити своє тактичне становище. Ворожі війська здійснюють перегрупування своїх підрозділів, нарощують систему вогневої поразки, а також проводять повітряну розвідку із застосуванням БПЛА в окремих районах.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На Запорізькому напрямку ситуація за минулу добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує поліпшення тактичного становища і виявленні слабких місць у обороні наших військ.

У ніч на 24 червня ворожі війська обстріляли з РСЗВ передмістя – селища Балабине та Малокатеринівку, що за 15 кілометрів від Запоріжжя. Також під обстріл потрапили Гуляйполе та Новояковлівка.

Загарбники здійснили 44 обстріли з реактивної та ствольної артилерії по всій лінії зіткнення.

Українські захисники здійснили авіаудар по живій силі та техніці супротивника. Втрати окупантів уточнюються.

Минулої доби пройшла евакуація мирного населення з тимчасово окупованих територій. Було евакуйовано 1507 людей, із них 351 – діти.

Тимчасово непідконтрольними територіями області залишаються населені пункти: Бердянського району, Мелітопольського району, Василівського району, Пологівського району (крім Оріхова та Гуляйполя).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах