У Запоріжжі незабаром запустять ще два фонтани

У Запоріжжі незабаром запустять ще два фонтани.

У Запоріжжі незабаром запустять ще два фонтани. Фото: zp.gov.ua

Події
06 червня 2022 14:49

Незважаючи на військовий стан у Запоріжжі, цього року починають включати фонтани.

Як повідомили у прес-службі Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької мерії, співробітники КП "Титан" вже розпочали підготовку із запуску фонтанів на площі Олександра Поляка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учора, 5 червня, комунальники демонтували захисні бані та продовжують монтувати насосне обладнання. Після чого митимуть чаші фонтанів і наповнюватимуть їх водою.

У Запоріжжі готують до запуску фонтани на майдані Олександра Поляка.У Запоріжжі готують до запуску фонтани на майдані Олександра Поляка. Фото: facebook.com/dib.zp.ua

Зазначимо, що в інших містах України теж вирішили все ж таки включати фонтани цього року. Щоправда, не все, щоби заощадити гроші. Вже відомо, що деякі фонтани увімкнули вже у Києві, Одесі, Рівному. Фонтани включили вже й у Дніпрі. У Львові цього року теж запрацюють не всі фонтани – у центрі міста вирішили залишити їх закритими металевими конструкціями, але у Стрийському парку – включили. У Харкові вирішили сезон фонтанів поки що відкласти.

Нагадаємо, що у Запоріжжі 25 травня був пробний запуск "Фонтану життя", що на Маяковського. А з 26 травня фонтан почав працювати. Також під час війни працюватимуть фонтани у парку Перемоги та у Вознесенівському парку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах