У Запорізькій області без електрики залишаються понад 37 тисяч абонентів

На Запоріжжі без електрики залишаються понад 37 тисяч абонентів.

На Запоріжжі без електрики залишаються понад 37 тисяч абонентів. Фото: depositphotos.com

Події
06 червня 2022 13:46

Через постійні артилерійські обстріли без електроенергії залишаються понад 37 тисяч абонентів у Запорізькій області.

Як повідомили у прес-службі Запорізької ОВА, станом на ранок 6 червня, через пошкодження ліній електропередач, опор та обладнання без електропостачання залишаються 37 тисяч 213 абонентів у 89 населених пунктах Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За вчора, 5 червня, енергетики відновили електропостачання у 1100 споживачів Василівського районного відділення.

На жаль, через нічні ворожі обстріли було пошкоджено високовольтну лінію електропередач та чотири підстанції на території Оріхівського району. Через що було знеструмлено 15 тисяч 717 будинків.

На сьогодні по області без газопостачання перебуває 75 тисяч 259 абонентів у 97 населених пунктах області. Залишаються відключеними від газопостачання 48 населених пунктів Бердянського та Мелітопольського районів через пошкодження магістрального газопроводу на території Донецької області.

Вчора внаслідок обстрілів пошкоджено газопровід низького та середнього тиску в Гуляйполі та Оріхові. Через активні бойові дії аварійно-відновлювальні роботи неможливі.

За наявною інформацією, на сьогоднішній день внаслідок обстрілу в Оріхові пошкоджено водопровідні мережі. Крім того, у Гуляйполі та прилеглих сільських населених пунктах Пологівського району, селища Степногорськ та прилеглих сільських населених пунктах Василівського району відсутнє водопостачання. Через проблеми із забезпеченням електроенергією артезіанських свердловин без водопостачання частина Полог.

Також внаслідок бойових дій пошкодили каналізаційні очисні споруди, які приймають стоки Василівки та Степногірська Василівського району.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах