У Запорізькій області окупанти шукають україномовних найманців для диверсій

На Запоріжжі окупанти шукають україномовних найманців для диверсій.

На Запоріжжі окупанти шукають україномовних найманців для диверсій. Фото: glavcom.ua

Події
04 червня 2022 17:16

Російські окупаційні війська шукають у Запорізькій області найманців зі знанням української мови, щоби влаштовувати диверсії.

При відборі перевага надається людям, які проживають у тимчасово окупованих населених пунктах і добре володіють українською мовою. Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За наявною інформацією, командування окупаційних військ проводить заходи щодо активізації розвідувально-диверсійної та підривної діяльності. З цією метою здійснюється набір та підготовка найманців для формування диверсійно-розвідувальних груп із подальшою їх діяльністю на території України.

Нагадаємо, 3 червня, у Пологах, наші захисники вдарили по двох ворожих складах боєприпасів та знищили вантажний автомобіль із боєкомплектом. Також українські військові знищили один наглядовий пункт загарбників.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах