Колаборанти на окупованих територіях Запорізької області готуються відзначати День Росії

Колаборанти на окупованих територіях Запорізької області готуються відзначати День Росії.

Колаборанти на окупованих територіях Запорізької області готуються відзначати День Росії. Фото: gordonua.com

Події
02 червня 2022 10:29

Наступного тижня, в неділю, 12 червня, російські загарбники планують вперше відсвяткувати День Росії, як державне свято. Провести його хочуть на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Як повідомили у прес-службі Центру протидії дезінформації при РНБО, маніпуляція та нав'язування своїх поглядів – це частина великої кампанії із захоплення України. Тактика окупантів примітивна та з 2014 року не змінилася

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Спочатку вони відрізають населення від навколишнього світу, потім нав'язують свої цінності та накачують народ пропагандою та дезінформацією, – повідомили у Центрі.

Також заручившись підтримкою колаборантів, окупанти покажуть картинку "щасливих" людей як звіт для внутрішньої аудиторії Росії.

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку окупанти активних бойових дій не вели. Але обстрілювали українські війська з артилерії та мінометів у районах населених пунктів Новосілка та Оріхів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах