Окупанти перекинули до 120 одиниць озброєння та військової техніки у бік Василівки

Окупанти перекинули до 120 одиниць озброєння та військової техніки у бік Василівки.

Окупанти перекинули до 120 одиниць озброєння та військової техніки у бік Василівки. Ілюстративне фото: obozrevatel.com

Події
30 травня 2022 10:30

Російські загарбники продовжують перегруповуватися та нарощувати свої сили у Запорізькому напрямку. За вчорашню добу, 29 травня, окупанти перекинули озброєння та військову техніку у бік Василівки.

Як повідомляється в Генеральному Штабі Збройних Сил України, станом на ранок 30 травня відомо, що на Запорізькому напрямку окупанти посилили угруповання за рахунок переміщення з району Мелітополя у напрямку населеного пункту Василівка до 120 одиниць озброєння та військової техніки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що вчора, 29 травня, на залізничному вокзалі у Мелітополі помітили російські танки Т-72Б часів Радянського Союзу. Раніше туди залізницею привозили старі танки Т-62.

Нагадаємо, що за словами голови Запорізької ОВ Олександра Старуха, ці танки планують використовувати не як активну бронетехніку, а як постійні вогневі точки, на території вже нарили багато окопів. У ворожих загарбників підготовлено глибоко ешелоновану оборону. Докладніше про це ми писали тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах