У Запоріжжі та Дніпрі може знаходитися продукція Kinder із сальмонелою

У Запоріжжі та Дніпрі може знаходитися продукція Kinder із сальмонелою.

У Запоріжжі та Дніпрі може знаходитися продукція Kinder із сальмонелою. Фото: flickr.com/Derek Key

Події
20 травня 2022 12:44

До Державної служби України з безпеки харчових продуктів та захисту споживачів звернулася компанія ТОВ "Ферреро Україна", щоб відкликати окремі партії продукції, в яких може бути сальмонела. Така продукція може бути і у Запоріжжі, і у Дніпрі, і на території усієї України.

Як повідомили у прес-службі компанії, "Ферреро" співпрацює з контролюючими органами Європи з приводу можливого зв'язку виявлення сальмонели у продукції "Кіндера".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Жоден із наших продуктів "Кіндер", дозволених до продажу на ринку, не мав позитивного результату щодо сальмонели, і ми не отримували жодного звернення споживачів із цього приводу. "Ми ставимося до цього досить серйозно, тому що турбота про споживачів є нашим ключовим пріоритетом", - заявили в компанії.

У "Ферреро" ухвалили рішення про добровільне відкликання в Україні відповідних партій Кіндер Шоко-Бонс з кінцевим терміном придатності до 29.09.2022 включно та Кінер Сюрприз Максі з кінцевим терміном придатності до 07.11.2022 включно.

- Якщо у Вас є один із таких продуктів, то Вам не рекомендується його вживати. Будь ласка, збережіть продукт і зв'яжіться із споживчою лінією нашої компанії на офіційному сайті, де Вам зможуть допомогти, - заявили в компанії.

Головне управління Держпродспоживслужби застерігає громадян від придбання зазначених партій харчових продуктів.

Довідка Vgorode :

Сальмонельоз – це гостре інфекційне захворювання, збудником якого є патогенні мікроорганізми – сальмонели. Чинниками поширення сальмонел, як правило, є продукти тваринного походження. Найчастіше захворювання виникає при споживанні інфікованих м'яса та м'ясних продуктів; яєць, особливо коли вони додаються до різних страв сирими.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах