Підклали монетку: подробиці підриву бронепоїзда окупантів у Мелітополі

Підклали монетку: подробиці підриву бронепоїзда окупантів у Мелітополі.

Підклали монетку: подробиці підриву бронепоїзда окупантів у Мелітополі. Фото: tsn.ua

Події
19 травня 2022 10:55

У Мелітополі на залізниці вчора пролунав вибух. З'ясувалося, що вибухівкою було пошкоджено колії під російським бронепоїздом. З'явилися нові подробиці.

За інформацією Запорізької ОВ, російські військові на тимчасово окупованих територіях Запорізької області не залучають залізничників для обслуговування залізничних під'їзних колій. Проте шляхи продовжують експлуатувати з перевантаженням, що призводить до їх прискореного зносу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Отже, внаслідок такої недбалості і за допомогою Руху опору в Мелітополі зі шляхів зійшов російський бронепоїзд. Залізничні вагони, що перевозили особовий склад та боєприпаси, перекинулися, від чого боєкомплект здетонував, – заявили у ЗОВА.

В результаті "хлопка" в окупантів пішов під укіс бронепоїзд, що їхав із тимчасово окупованого Криму. Для відновлення на місце аварії російські підігнали два армійські крани.

Українським партизанам у Мелітополі було достатньо "підкласти монетку на рейки, щоб пустити ворожий бронепоїзд під укіс, аніж окупанти поплатилися за свою недбалість".

За даними Сил оборони, пошкоджено дві залізничні колії, бронепотяг й локомотив з 10-ма цистернами ПММ, що прямував за бронепотягом, зупинені. Кількість загиблих окупантів уточнюється.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах