У Запоріжжі водій мікроавтобуса з емблемою "Червоного хреста" перевозив металобрухт

У Запоріжжі водій мікроавтобуса із емблемою "Червоного хреста" перевозив металобрухт.

У Запоріжжі водій мікроавтобуса із емблемою "Червоного хреста" перевозив металобрухт. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
16 травня 2022 17:59

Чоловік під виглядом гуманітарної місії провадив незаконну діяльність. У нього вилучили авто та металобрухт, який він перевозив.

Як повідомили у прес-службі ГУНП у Запорізькій області, на одному з блокпостів у Запоріжжі поліцейські зупинили вантажний мікроавтобус "Форд Транзит" з маркуванням гуманітарної організації. Проте під час перевірки кузова правоохоронці виявили металобрухт, який 40-річний водій перевозив без відповідних документів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мікроавтобус був маркований червоним хрестом як такі, що здійснюють доставку гуманітарних товарів або надають медичні послуги. Поліцейські вилучили транспортний засіб, який над лобовим склом має емблему "Червоний хрест". Також вилучено як речові докази металобрухт, що знаходився в кузові транспортного засобу, свідоцтво про реєстрацію автомобіля та ключі запалювання.

Дані було внесено до Єдиного реєстру досудових рішень за ознаками кримінального провадження за порушення порядку здійснення заготівлі металобрухту та операцій з металобрухтом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах