Поліцейські допомогли сім'ї з Костянтинівки евакуюватися з небезпечної зони

Поліцейські допомогли сім'ї з Костянтинівки евакуюватися з небезпечної зони.

Поліцейські допомогли сім'ї з Костянтинівки евакуюватися з небезпечної зони. Фото: Національна поліція України

Події
14 травня 2022 19:31

У Національній поліції України поділились історією однієї родини з міста Костянтинівка, що на Донеччині. 12 травня на їх подвір'ї розірвався російський снаряд. Вони дивом не загинули і вирішили евакуватися з міста.

У родині є 9-річна дівчинка, її мама, дідусь та каченя Апельсинка. Жінка потребує медичної допомоги, адже вона постраждала від вибухової хвилі, її вдарило об дерево. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про допомогу в евакуації родини написали в поліції Донецької області.

Екіпаж під назвою "Білий янгол" приїхав до будинку родини та допоміг їм зібратися в евакуацію. Дідусь просив поліцейських врятувати дитину, на що вони заявили, що врятують всіх.

Правоохоронці машиною вивезли їх родину та ще двох хлопчиків і бабусю у безпечне місце. Вони донесли важкі сумки, дали води і людям, і тваринкам.

Екіпаж "Білий янгол" продовжує швидко та безпечно евакуювати мирних жителів з-під обстрілів. Як повідомили у Нацполіції, зазвичай поліцейськів напарники до 5 таких рейсів щодня.

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав історію родини, яка потрапила під ворожий обстріл на вокзалі в Краматорську. Мама та донька отримали дуже важкі травми, а син, який дивом не постраждав тепер буде піклюватися про них. Зараз родина знаходиться в безпечному місці у Львові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах