Внаслідок російського обстрілу Гуляйполя постраждав місцевий житель

Внаслідок російських обстрілів Гуляйполя постраждав місцевий житель.

Внаслідок російських обстрілів Гуляйполя постраждав місцевий житель. Фото: zoda.gov.ua

Події
14 травня 2022 10:21

На тимчасово окупованій території Запорізької області російські загарбники продовжують завдавати ударів по мирним населеним пунктам.

Як повідомили у Силах оборони Запорізької області, російські терористи вкотре обстріляли з артилерії та авіації Гуляйполе.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ворожої атаки пошкодження отримали вісім багатоповерхівок та близько десятка приватних будинків мешканців міста, а також інша інфраструктура, магазини та поштове відділення.

У Гуляйполі через ворожий обстріл постраждали кілька десятків висоток та приватних будинків.У Гуляйполі через ворожий обстріл постраждали кілька десятків висоток та приватних будинків. Фото: zoda.gov.ua

За інформацією ЗОВА, у багатьох будинках знищені або зруйновані дахи, вибиті вікна, а деякі приміщення від попадання ракет повністю згоріли.

Через артилерійський обстріл 37-річний чоловік отримав поранення.

За даними фактами здійснюються процесуальні дії з відкриття кримінального провадження за порушення законів та звичаїв війни.

Багато будинків після нальоту російських окупантів повністю зруйновані.Багато будинків після нальоту російських окупантів повністю зруйновані. Фото: zoda.gov.ua

37-річний чоловік отримав поранення внаслідок артобстрілу.37-річний чоловік отримав поранення внаслідок артобстрілу. Фото: zoda.gov.ua

Багато будинків вигоріли або повністю згоріли.Багато будинків вигоріли або повністю згоріли. Фото: zoda.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах